středa 6. února 2008

06/02/08 PENANG a jeste dlouho Penang bude...

Taaaaaaak,

jak jsem slibila, zasilam novinky z "domova". Rano jsme vstali a bezeli vyridit vse potrebne na nas presun zpet do Thajska, bookla jsem bus, napsala Vam par mailu, pridali jsme fotecky na blog (divate se na ne????) a pak prisla trosku malickata pauzicka v tom rozjetem tempu zarizovani. Kazdy (z cestovky) tady mlel uplne neco jineho o vizech, nikdo nevedel, tak jsme se rozhodli, ze pojedeme na imigracni sami. Byla to teda trochu streka, zpet ovsem vetsi, ptz jsme to slapali pesky, na primem slunci, bez vody, jidla, kremu na opalovani a hlavne bez viz!!!! :o) Nechci to extra rozepisovat, proste me mistni urednik vyrval jak malou, turisticka viza - neexistuje, udelejte si viza on arrival - tot znamena pouze na 15 dni.... Debatovali jsme s Davidem fakt dlouho, nic jineho jednoduse nezbylo nez aktualni stav - tot, ze zustavame dalsi tyden v malajsii a do thajska pojedeme az tak, abychom stihli do 15 dni od prechodu hranic odletet do CR. No je to docela vtipne, o tom zadna, neni to zadna tragedie, jen snad nutno podotknout, ze treninky jsou proste a slusne receno v riti.... takze nahradni program je, valeni se na plazi v penangu, mozna omrkneme narodni park a zajedeme k vodopadum, tam rozhodne chci! :o) momentalne mame cas 6 pm, jsem spalena od slunicka, uplne totalne mokra, ale uz najezena a napojena :o) taaaakze, dopisu, vstanu a jdu na nakupy, juchuuuuuu!!!! jen pro presnost, hranice muzeme prejet az 13/2, takze jestli moc nekecam a mame 6/2 - mame pred sebou opravdu dlouhy zevling time.... :o) dnes co jsme pochodovali z imigracniho jsme stihli trochu okouknout mesto a dobry! zitra a pozitri tu maji silvestr, tak jestli se silvestr povede jako v praze tak potes... Co michale (on bude vedet)...
Zda se ze ted budeme tyden na prijmu, net tu funguje, jen ty fotky, jde to strasne pomalu, mame vypsane fotky, co vam chceme ukazat, ale 2 fotecky se tahaji 8-10 minut, fakt je to o nervy.
Takze zdravime Vas jeste jednou z Penangu, zapadniho ostrova Malajsie, ted budeme chvilicku psat zpravy odsud, pa pa pa pa paaaaa Janina & Dave

3 komentáře:

Skali řekl(a)...

kAhoj lidi, Jani, díky za mail. Ted jsem to dočetla, to je mazec, hlavně to zvládnětě a Jani, žádný další "silvestr" si už nedávej, jeden stačil, no ne :o))) ? Tlemim se tu jak si Vás dvě modelky představuju v té DŽUNGLIIIII...you're in a jungle babyyyyyyy :o))))) chiiiiii tlem tlem. I přes ty problémy budte rádi, že jste mimo tuhle zas.. realitu, jen makačka a makačka. Ale je docela teplo, víš, Jani, jak miluju zimu, takže tohle se dá přežít.
Opatrujte se, opalolujte se i za mě. Jdu jukat na fotky, práce počká!! papa pusu Skali

Janina řekl(a)...

Hoj Luci, jsi momentalne jedina, kdo nam sem neco pise :o)) je super vedet, ze to nekdo cte, trosku to zabira cas, ale to bohuzel jen kvuli tomu pomalemu pripojeni! Diky za zpravu, jo jo, fakt je tu blaze, rozhodne 2x vic nez v praze! Tesim se na setkani, pa pa pa pa, J. :o)

Misha:k řekl(a)...

Ahoj Jani!
Niceho se neboj, ja tve prispevky ctu s nadsenim a dokonce vim i o jistem zamestnanci dhl, ktery je rovnez hlta kazdy vecer :-D Jen jsem byl od tveho odjezdu dosti "spolecensky" zaneprazdnen a poradne jsem se nedostal k netu;) Dnes v poledne jsem to napravil a poslal ti celkem obsahlou odpoved na mejl;) No odpoved... na muj vkus je to primo roman, protoze me dva prsty, ktere k tomuto ucelu pouzivam, byly z toho datlovani cely osoupany:-)) Tak si to pak precti, az budes mit cas, je tam snad vse "dulezite" :)
Taky diky za fotky, jsou super! Verim, ze je to o nervy, cpat je na net s pomalym pripojenim! Ale je rozhodne fajn, ze neco vyfotis na dovoleny na druhym konci sveta a za chvili se na to muzeme vsichni podivat:) Chvala internetu:-D Taky bych ti nejaky poslal ale tady se neni na co koukat, vsechno uz to znas :P
Btw ahoj Lucko, rad te zase vidim.... teda ctu:) Nevim, co mas proti letosnimu Silvestru... ale nam s Janou se obzvlaste vyvedl:-D Ze, Jani?:-)) Vskutku nezapomenutelne zazitky, jeste ted jsem plnej dojmu;-)
Tak drzim palce a uzijte si to!! A az prijedes, ceka te ta slibena kalbicka, tak se tes;-)
Ahoj, Michal.