pondělí 25. února 2008

25/02/08, Po, Thailand, Bangkok

Ahoj vsem,
nejak se vubec nezobrazil posledni prispevek co jsem psala predevcirem.... Zvlastni.... Dneska je pondeli, uz jsme od rana v Bangkoku, jeli jsme autobusem 13 hod z Phuketu az do Bangkoku. Cesta priserna, no taky jak jinak - 13 hod je 13 hod. Dneska jsme pokoupili posledni nutnosti jako jsou batohy atd a vlastne od rana tak nejak zevlime, mame v hotelu (na strese) bazen, takze se poflakujeme tam.
Moc jsem toho nenapsala od doby co jsme opustili Krabi, mozna ani tam ne, ale nejak stavkuje internet, nikde nic nejde.... vlastne v BKK je to uplne nejhorsi...
Tak jeste k Phuketu, jak jsem psala, byli jsme na jihozapadnim pobrezi, v mistech, kde pred 3 roky byla Tsunami. Je to 3 roky zpet, ale je to jeste hodne znat, predevsim diky alarmujicim cedulim, You entering hazard zone Tsunami a unikove cesty, neni to moc prijemna vec... Priroda se dala do kupy asi raz dva, nevidela jsem to predtim, tak nemohu soudit, plaze, hotely a restaurace jsou taky "jako nove", ale znat to porad je... Nedoopraveny chram, strasny binec kolem.. Fakt to neni moc hezky obrazek. Jinak co se srovnani Krabi a Phuketu tyce, u mne osobne rozhodne vyhrava Krabi. Je to sice takova trochu divocina, ale tim lip :o) Vylety na okolni ostrovy vyhrava jednoznacne tez Krabi, jednak je to levnejsi a to podstatne (i polovina ceny, vylety opravdu NEJSOU levne), ale i servis po dobu toho vyletovani. Takze kdyz dovolena, tak na Krabi :o)
Jeste k Phuketu, vlastne jsme byli na hodne zastrcene plazi, vubec tam byl klid, docela to po tech 3 tydnech totalni hektiky bodlo... Videli jsme take Patong Beach, Kata Beach - to jsou ty nejznamejsi, hlava na hlave, hotel vedle hotelu, raj pro blazny, hospody, restaurace, prostitutky na kazdickem milimetru, proste pro fajnsmekry :o/ Jeli jsme na jeden vylet, byli to 3 ostrovy Khai Nok, Nai a Noi. Vsude jsou tam zraloci :o//// Coz jsem se samo dozvedela az pote co jsem se cca 40 minut potapela na otevrenem mori... No a potom ostruvek, kde byli u brehu ryby, hejna ryb! Nechali se krmit, dalo se u nich, s nimi, snad i na nich, plavat. Fakt nadhera, zase klasicky uplne pruhledna voda, dala se i pit, fakt jsem si to poradne ozkousela :o)
Pokusim se nacpat par fotek, nezarucuju uspech, ale snaha se pocita :o)
Tak zatim pa pa, zitra a pozitri se tady jeste budeme poflakovat a 28/2, ct nam leti v 6 rano letadlo nach home... Vaseho casu je to tusim 27/12 presne o pulnoci, ale jista si tim vazne nejsem. Jinak zadna zraneni, zadne ztraty, diky bohu, ozveme se jeste pred odletem, pa papaaaaaaaa

Žádné komentáře: