úterý 19. února 2008

20.02.08 We, Thailand, Phuket Muay Thai Kemp, Tiger

Cau vsem,
opet to dnes extremne zkratim, uz jsme v kempu, za nami prvni trenink. Myslim, ze David umrel v nasi luxusni residenci, osobne se potrebuju najist a jdu umrit taky. Fakt neuveritelna smrst, co se tu deje.
Vcera jsme v podstate cely den stravili presunem z Krabi na Phuket, nema smysl popisovat jak to tady s transporty chodi. odvezou vas klidne 40 km do haje, jen aby si mohli neco malo nauctovat, takze cesta se protahla z dvou hodin na den... umorny je slaby slovo... vystridali jsme asi 3 cestovni prostredky, proste nas vozili vsude, prospala jsem to uplne cely, bylo mi vazne blbe po predchozim vecirku....
No a dnes, budicek v 7, neco malo k jidlu, osobne nemuzu trenovat na lacno, ale co se delo v ringu, to je proste snad nerealny... jako hreb trenink bylo kolecko smrti, 50 round kicku na kazdou nohu, pote na pytel kde se meril cas, 1 minuta primek, 200 kolen, 200 kliku a bricho, to uz jsem ani nepocitala, fakt jsem malem skapla a ani nevim jak jsem se dostala z ringu k pytli. asi tak, ted je tady poledne, dalsi trenink je od ctyr. do te doby budu snad spat :o)
Jeste k ubytovani, je to tady paradni, kemp je rozdelen na dve casti, prvni je office a ringy, kde se trenuje MMA, Muay Thai, joga a snad jiu jitsu (jak se to pise..), je tady kavarna s netem a maly barek, kde vari od snidane po vecere, jidlo moc dobre a porce pro borce... No a druha cast jsou chaticky, bungalovy v tropicke zahrade, v jednom z nich bydlime. urcite to brzo nafotime a snad se podari nacpat to na net, maji tu jen notebooky, takze mam znacne problemy s psanim, ta klavesnice je proste opet jina... tak tolik pro dnesek, mejte se moc fajn a zase tady.... mozna uz brzo doma, fakt se to krati................ Pa J. and D.

Žádné komentáře: