pondělí 11. února 2008

Posledni malicka vysvetlifffffka - Janina

Chtela jsem Vam pridat nove fotecky, napr. Janina s kilem prasku z nemocnice atd... :o) NEJEN :o) ale zcela otevrene - sere se to tady jak na bezicim pasu, takze fotos nejsou.... takze z thajlandu pridame fotky i nove prispevky. do te doby byste mohli zahltit blog i mail svymi novinkami :o)))))))

1 komentář:

JirkaO řekl(a)...

Ahoj Jani a Dave !!!

(PRO DAVEHO: uz mne znas, Jana kdyztak vysvetli :-) )

Omlouvam se, ze jsem se neozval drive, ale tady v CR neni cas na dovolenkovani a tak musim poctive vydelavat kacky, abych se mohl taky nekam pozdeji podivat :-)

Uz jsem na Vasem prima blogu parkrat byl, ale az dnes jsem si udelal poradny cas na cele procteni Vasich zazitku, nainstaloval si Earth Google a cestoval tak trochu s Vami...

Je to super, zavidim Vam a zaroven obdivuji, jak to vsechno sqele zvladate! Ja uz by jsem byl asi mrtvej, nebo nekde zabaslej ;)

Navic mam na Vasem blogu uchylku porad sledovat a poslouchat aktualni cas s videi, fakt se jim to povedlo, je to spravna uchylarna :-D

Budu se snazit jiz vše poctive sledovat a tesim se na dalsi pokracovani "VASI BAAAAJECNEEEEE DOVOLENEEE"...
Taky se tesim, az prijedete a posedime - zachlastame ;)

Jeste diky za to, jak to zde vsechno zverenujete - myslim, ze to je sikovna pomucka pro budouci navstevniky techto lokalit (treba pro mne, az mi bude o nejakej ten destirok vice :-D )

MEJTE SE FAJNOVE, ZDRAVI VAS

Jirka Obruca alias Kokr .