pátek 15. února 2008

15/02/08 - Thajsko, Krabi, Ao Nang Beach PODRUHE

Ahoj vsem,
dnes vazne strucne, net je tu drahy opravdu jako KRAVA! :) zitra mam den volna, Dave jde na plaz a ja budu susit usta slusne receno.... I kdyz ne zrovna, ze by to bylo treba, antibiotika vysusuji skvele, piju asi 5 litru vody a vypadam jako indianska babicka, mam pocit, ze to ze me vysava veskerou vodu co vubec muzu mit v tele.
Ani si nejsem jista, ze datum nahore je spravne, pred par minutami jsem se dozvedela, ze je patek... Ja myslela, ze je ctvrtek :oD myslim, ze se stale jmenuju Janina, doufam, ze mi to nekdo muze potvrdit, Dave vi uplny nic :o)
Zitra napisu vice, dneska jsme byli na slonec (PARADA!!!), mam za sebou 2 masaze a diky intenzite par paradnich modrin :) zda se mi, ze si slecna a dama spletla muj tezce vybehany sval na predni strane holene s nerovnomernosti vozovky, jinak si to vazne neumim vysvetlit :o)) Jinak dnes byl vazne zviratkovy den (Korinkova by mela jiste radost a dala by si par piv na oslavu), ptz jak jsem psala rano sloni a jak jsem nepsala, odpoledne opice. Ne, zadna oziracka, fakt zverinec na plazi. Opet dva dobrodivy tupounci chteli par fotek a chteli nakrmit male krasne makaky a malem je nakrmili sebou samymi :) uplne beze srandy, chvilku na me byli ty zatraceny opice ctyri. David je chvilku nosil na rameni, na hlave a tak ruzne po tele, opravdu k popukani - za fotakem!
Tak zatial a zitra teda napisu klasicky dlouhometrazni film at mate u ceho ztracet drahocenny cas a vikendove volne minuty urcene k prijemnym cinnostem jako je uklid, prani... tak dost xxx.
:o)))) pa pa papa aaaaaaa, Krabi forever :o) Janice, natekla palice & Davidek, gumovy medvidek
P.S. - v Malajsii na Penangu se nam nepodarilo pochopit otviraci hodiny posty, takze nemame znamky a tudiz vam pohledy z uvedene lokality prijdou s thajskymi post stamp. snad se to da odpustit :o)

Žádné komentáře: