pondělí 11. února 2008

10/02/08 - Vodopoady, dzungle, pavouci teror a tak podobne...

Ahojte vsem,
i kdyz Janina moc rada pise, tak vysla rada na Davea. Dnes to urcite nebude tak dlouhe, protoze se toho zas tak moc nestalo a nejsem tak literarne kreativni jako Janina, ale neco ze sebe prece jen vymacknu... 8)

Dnes jsme vyrazili smerem k vodopadum, na ktere jsme meli z mapy vyborne doporuceni. Na fotce vypadaly nadherne a tak jsme se sebrali a vyrazili. Bohuzel to znamena jet jednim autobusem pres pul ostrova, tam prestoupit a pak dalsim cca 1/2 hodiny stoupat nekam do hor. Dikybohu uz je vsedni den a tak byl autobus v postate prazdny, ne jako predevcirem kdy jsme se v nem mackali cestou z plaze s nasinci asi 2 hodiny. Cesta tedy probehla jak probehla, cestu autobusem asi vsichni znate, takze netreba popisovat. Kdyz jsme vystoupili uprostred silnice pred malou cestickou do dzungle nase ocekavani bylo obrovske. A ze na konec bylo proc. Po chvili cesty dzungli jsme nasli nadherny vodopad s jezirkem. Snad se radsi kouknete na fotky, tam to uvidite vsechno pekne v barve. Tam jsme si pekne pocachtali a vyrazili zase zpet smer Georgetown. To je k dnesnim zajimavostem asi vse...

Snad jen jeste mala poznamka. Kdyz jsme si tak uzivali vodopadu, Janina si vsimla ze nahore na strome je pavucinka. Velikost asi jako sit na volejbal, mozna dve. Nikdo ale nebyl doma tak jsme si ji nevsimali. Pak jsme se zase v poradku vymotali z dzungle na silnici a cekali v klidu na autobus zpet. Ja jsem sel neco fotit kousicek na most a vsiml jsem si, ze tam pavucina a v ni pavouk velky asi jako dlan. Ti kdo me znaji asi nepochybuji o me rozsahle arachnofobii a tusi ze to nemohlo projit jen tak. Taky ze ne. Kdyz jsem se ujistil ze pavoucek nemuze z mostu pryc relativne v klidu jsem se vratil zpet. Ale tam jsem se zacal trosku vic rozhlizet a uvidel jsem dalsi dva pres silnici na palme, jednoho nad nami v pavucine na dratech a tri obrovske hned vedle nas u cedule...
Omlouvam se za silnejsi slova, ale byl to obrovskej HNUS!!! Kouknete se na fotku. Mozna na ni vypada malej, ale je velkej asi jako ruka. Bez prehaneni. Celou dobu se o me pokousel infarkt a chvilema jsem chtel spachat sebevrazdu. Nicmene prezili jsme to. Spis prezil jsem to. Janine pavouci nevadi, takze se mi celou dobu jen smala. Joooo, jen kdyby tam byli hadi... 8)

To je k dnesku asi tak vse. Ted vyrazime pravdepodobne na veceri do naseho oblibeneho koutku a pak spat.

Takze ahoj VSEM a sledujte nase dalsi novinky a fotecky

Dave a Janina

1 komentář:

Skali řekl(a)...

Ahoj vydvatam, tak z pavouků bych se taky naprosto hrozně moc posejřila, nesnášim je, věřím, že všichni pavouci jsou skákací, skočí na mě a zakousnou mě a já hrůzou zešedivým a umřu, bleeeeeeeeeeeeeeeeee.

Jani, jak si popisovala ty kurvičky, jsem se tu smála, to je jak z filmu, představuju si ty zmalovaný chlápky v minisukních .o)
Tady je ted krásně, zima ale sluníčko. Od středy budu se psem a mámou na chatě, nemůžu se už dočkat, až aspon někam vypadnu. Minulý týden jsem objednala letenky do Londýna - strašně levný - a zajistila bydlení zase u Hani Vávrový, takže zadarmo, takže už i tam na shopping se těšim jak svin, i když je to až na konci května. A v červnu voda, má oblíbenlá Vltava. Má nás jet asi 25, ty vogo, to tu řeku ucpem a nevejdem se do žádného kempu :o)
Nemám tu ted před těmi 3 dny dovoelné žádného šéfa, takže jak jinak, dělám kulový, hodně moc kulový a naprosto si to užívám. Kouknu zase na fotky, než vás opustím. Ale už ted se těším, až přijedeš a dáme lahev a budem se tlemit, papa opatrujte se. Kdy že se to vracíte? už tento týden ne? paaaaaaaaaaaaček Skali